Jij X Foodies Maastricht

Wanna collab?

Here you are. Waarschijnlijk geïnteresseerd in een samenwerking. Zo niet, dan ben je denkelijk op de verkeerde pagina en verwijzen we je graag door naar onze blogs (even goede vrienden hoor!). Ben je wel aan het juiste adres: gezel, welkom! Het zou zomaar kunnen dat je na het zien van onze Instagramfeed en het lezen van onze blogs denkt: hey, ik wil dit ook. Ik wil ook met mijn eggs benedict in de feed van Foodies Maastricht. Dat kan! Heb je geen eggs benedict op het menu staan? Geen zorgen, wij posten over zo’n beetje alles dat op het gebied van eten en drinken te krijgen is in Maastricht. Heb jij even geluk!

Leesvoer voor je ogen

Het volgende dat jij je afvraagt is natuurlijk wat er allemaal mogelijk is. En dat is veel, heel veel., Met andere woorden: let’s have a coffee together (want dit staat sowieso wél op je menu). Dan vertellen wij je graag meer over wat wij doen en horen wij ook graag meer over wat jij doet. Want voordat we een samenwerking aangaan willen we wel weten of we een match zijn. We vinden het belangrijk dat jouw hotspot bij ons past en andersom natuurlijk ook.

Denk je nog steeds: hey, dit wil ik ook? Leuk! Wij komen graag op de koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of ons graag een keer wilt uitnodigen. Mail ons of slide in the DM @foodiesmaastricht.

What’s in us for you?