Leesvoer

Foodies Maastricht meets Local7

Naast foodbloggers voor onze eigen website, zijn we vanaf nu officieel proefkonijnen voor Local7. Local7 is hét platform met het grootste aanbod aan lokale producten. Lokale ondernemers stellen via Local7 pakketten, menu’s en arrangementen samen vol ambachtelijke en mooie producten. En die pakketten, menu’s en arrangementen mogen wij proeven & uitproberen. Hoe leuk?

In de rubriek ‘Foodies Maastricht meets Local7 doen we uitgebreid verslag van alles op het gebied van eten, drinken & uitjes in Maastricht die je kunt vinden op de website van Local7. Dat betekent dat jij na het lezen van onze blogs, dit pakket of arrangement ook zelf kunt aanschaffen. Of aan iemand cadeau kunt doen. Want eerlijk is eerlijk, geven is soms leuker dan krijgen. 

Speciaal voor Local7 kruipen wij dus in de pen (of beter gezegd: ons toetsenbord) en testen we zo’n beetje alles dat je op hun website kunt vinden. Van pakketten vol met hapjes, drankjes en ander lekkers tot een diner op locatie. En wat dacht je van een dagje uit in ons eigen Zuid-Limburg? Lucky us, ook dat mogen we testen!

Benieuwd naar alle Local7 blogs? Die vind je hier!

Foodies Maastricht meets Local7: Traiteur Laeremans

Speciaal voor Local7 kruipen we in de pen (of beter gezegd: ons toetsenbord) en testen we zo’n beetje alles dat je op deze website kunt vinden. We trappen af met het uitgebreid borrelplateau van Traiteur Laeremans.

Go to Top