Home/How to become a Sjeng

Leesvoer

How to become a Sjeng

Of je nou een weekend, twee weken of een halfjaar in Maastricht bent. Deze stad verovert binnen de kortste keren je hart. Doet ze dit niet met haar schoonheid, dan doet ze dat wel met haar talloze food – en hotspots. Voordat je het weet wil ook jij een Sjeng worden. Even voor de duidelijkheid: de echte diehard Maastrichtenaren zijn gezegend met de bijnaam: ‘Sjengen’.

How to become a Sjeng

In de rubriek ‘How to become a Sjeng’ doen we uitgebreid verslag van alles op het gebied van eten & drinken in Maastricht. Want eten en drinken is voor de Sjengen een belangrijk onderdeel van het leven. Dus ook voor de ‘Sjengen in wording’ onder ons. Aka the both of us. We houden je op de hoogte van de leukste en lekkerste hotspots en nemen je mee op onze ‘foodtour’ door Maastricht.

We waarschuwen je alvast: bij het lezen van deze rubriek ben je binnen no time een Sjeng yourself. We heten je dan ook graag alvast welkom in deze Sjeng-community

How to become a Sjeng: UMAMI

Tijd voor een Aziatische touch! Deze keer stellen we je namelijk voor aan Umami by Han, een modern Chinees Fusion restaurant waarbij alles draait om social dining.

How to become a Sjeng: NOVO New Dining

Deze keer stellen we je voor aan NOVO New Dining. Het restaurant dat je meeneemt op een culinaire wereldreis, bekroond is door Michelin met een Bib Gourmand en je iedere week weet te verrassen met een nieuw menu.

How to become a Sjeng: Restaurant De La Bourse

Deze keer stellen we je voor aan de De La Bourse. Een van die fijne plekjes op de Markt met een heerlijk terras. Onlangs onderging De La Bourse een complete verbouwing (met een urban interieur, yes!). Ook kreeg de menukaart een flinke touch-up.