Leesvoer

How to become a Sjeng

Of je nou een weekend, twee weken of een halfjaar in Maastricht bent. Deze stad verovert binnen de kortste keren je hart. Doet ze dit niet met haar schoonheid, dan doet ze dat wel met haar talloze food – en hotspots. Voordat je het weet wil ook jij een Sjeng worden. Even voor de duidelijkheid: de echte diehard Maastrichtenaren zijn gezegend met de bijnaam: ‘Sjengen’.

How to become a Sjeng

In de rubriek ‘How to become a Sjeng’ doen we uitgebreid verslag van alles op het gebied van eten & drinken in Maastricht. Want eten en drinken is voor de Sjengen een belangrijk onderdeel van het leven. Dus ook voor de ‘Sjengen in wording’ onder ons. Aka the both of us. We houden je op de hoogte van de leukste en lekkerste hotspots en nemen je mee op onze ‘foodtour’ door Maastricht.

We waarschuwen je alvast: bij het lezen van deze rubriek ben je binnen no time een Sjeng yourself. We heten je dan ook graag alvast welkom in deze Sjeng-community

Nieuwe hotspot in Maastricht: Foodchurch

Heb jij de Foodchurch in Maastricht al ontdekt? Een nieuwe hotspot op een unieke locatie hartje centrum. Wij waren bij de opening en vertellen je er graag meer over...

Patisserie van Boheemen in Maastricht

Patisserie van Boheemen in Maastricht is een verfijnde patisserie met een Parijs tintje. Van eclairs, macarons en bonbons tot grenache: al van ver kun je het lekkers zien stralen in de vitrine. Wij selecteerden onze favorieten voor je.

Go to Top