Home/Hete koffie

Leesvoer

Hete koffie

Wat is er saaier dan saai? Juist, deze hele corona-crisis. Ons hoogtepunt van de meeste dagen? Ehm, een coffee to go! En wat is er nu leuker dan een coffee to go doen met een gezellige man oet Mestreech voor een goed gesprek? Juist, niet veel! En dus bedachten we deze gloednieuwe rubriek voor jullie: ‘hete koffie’.

In deze nieuwe rubriek nemen we je mee op pad met een gezellige man uit Maastricht. Een rubriek met een kleine knipoog. We doen samen een coffee to go,  die we afhalen bij zijn favoriete koffiespot in Maastricht en stellen ondertussen een aantal juicy vragen. Voor ons supergezellig om te doen, voor jullie lekker om te lezen en stiekem ook prima om te bekijken. Want ja, die blogs komen uiteraard nooit zonder beeldmateriaal.

Hete koffie – Rowena Rutten

Tijd voor een nieuwe hete koffie! Met niemand minder dan Rowena Rutten in de hoofdrol. Hoewel ze voornamelijk áchter de camera te vinden is, blijft ze zelf ook aardig plakken zoals je ziet! We schoven aan voor een koffie bij Darq.

Hete koffie – Donna Ubags

Meet Donna Ubags, sunshine in human form. We schoven samen aan voor een koffietje en een goed gesprek bij Bijzonder, haar lievelingsplek. In onze nieuwe blog lees je hier alles over!

Hete koffie – Sarah Leonora

We gingen op de koffie met Sarah Leonora, een échte Maastrichtse én een creatieve duizendpoot. Waar je ook gaat of staat in Maastricht, je komt niet om haar heen. We schoven aan bij Café Sjiek voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Hete koffie – Ginger Mullenders

Another friday, another hete koffie. Dit keer met Ginger Mullenders, eigenaresse van cake atelier Treacle & Spice. Kleine tip van ons voor jou: deze blog leest net even iets lekkerder met een gebakje erbij!

Hete koffie – Viva Vroemen

Een gloednieuwe hete koffie blog. Dit keer geen man maar een vrouw in de hoofdrol! Niemand minder dan Viva Vroemen, maître bij Brut172 trapt af met de eerste hete koffie vrouw.

Hete koffie – Jan Ten Bosch

Tijd voor een beetje zonneschijn op je scherm! Met Jan Ten Bosch, traumachirurg in het MUMC+, geen gebrek aan zon. Er gaat geen dag voorbij zonder lach op zijn gezicht. Tijd voor een koffie!

Go to Top