Home/Hete koffie

Leesvoer

Hete koffie

Wat is er saaier dan saai? Juist, deze hele corona-crisis. Ons hoogtepunt van de meeste dagen? Ehm, een coffee to go! En wat is er nu leuker dan een coffee to go doen met een gezellige man oet Mestreech voor een goed gesprek? Juist, niet veel! En dus bedachten we deze gloednieuwe rubriek voor jullie: ‘hete koffie’.

In deze nieuwe rubriek nemen we je mee op pad met een gezellige man uit Maastricht. Een rubriek met een kleine knipoog. We doen samen een coffee to go,  die we afhalen bij zijn favoriete koffiespot in Maastricht en stellen ondertussen een aantal juicy vragen. Voor ons supergezellig om te doen, voor jullie lekker om te lezen en stiekem ook prima om te bekijken. Want ja, die blogs komen uiteraard nooit zonder beeldmateriaal.

Hete koffie – Guy Houben

Joehoe! Tijd voor de derde ronde Hete koffie. Dit keer met Guy Houben, onze all time favorite fotograaf. We haalden een koffie bij KOFFIE en wandelden toen richting het stadspark voor een goed gesprek.

Hete koffie – Camiel Pesch

It's cold these days dus tijd voor een nieuwe hete koffie blog! Dit keer met Camiel Pesch. We haalden een koffie af bij Wonderwoud en streken daarna neer op de Markt voor een gezellig gesprek. De rest lees je hier!

Hete koffie – Korak Specht

We nemen je mee op pad met een gezellige man uit Maastricht. We doen samen een coffee to go, die we afhalen bij zijn favoriete koffiespot in Maastricht en stellen ondertussen een aantal juicy vragen. Deze keer gaan we op pad met Korak Specht.

Go to Top