Leesvoer

Foodies on tour

There’s a whole world ahead of us. En man, wat een feest om die te ontdekken. Zoals jullie misschien wel al hebben gezien houden wij van reizen. Dus staat er regelmatig een citytrip of wereldreis op de planning en één ding is zeker: eten is altijd een van de belangrijkste bezigheden. 

Want ja, wat maakt een mens gelukkiger dan lekker eten en drinken? Wij kunnen niet veel bedenken, behalve dat een zonnetje op onze bakkus het nog nét iets gezelliger maakt. En laten we nu meestal richting de zon reizen. In de rubriek ‘foodies on tour’ nemen we je mee op onze citytrips (of wereldreizen) en vertellen we je waar je het beste eten en drinken kunt scoren. Of waar het simpelweg het gezelligst is. Voor deze blog laten we het ‘Maastricht’-gedeelte van Foodies Maastricht dus even thuis en geven we je tips over die ‘whole world ahead of us’. Bon appetit, buen provecho, enjoy your meal en meer van dat!

5 X Uit eten in Palma de Mallorca

Een citytrip of vakantie naar Palma de Mallorca op de planning? Deze bruisende stad heeft gezellige straatjes, mooie boetieks én heerlijke restaurants. Wij hebben 5 leuke eet- en drinktips in Palma voor je verzameld.

Leukste hotspots op Aruba: 6 x Eten & Drinken

Het tropische eiland Aruba is een heerlijke vakantiebestemming. In deze blog delen we de leukste restaurants op Aruba waar je kunt eten en drinken. Van fruitbowls tot cocktails tot verse vis.

Vakantie Rhodos: leuke hotspots & handige tips

Het Griekse eiland Rhodos is een heerlijke vakantiebestemming. Wat is er allemaal te zien en doen op Rhodos? Wij verzamelden de leukste hotspots, mooiste stranden en lekkerste restaurantjes voor je.

Go to Top