Home/Foodies on Tour

Leesvoer

Foodies on tour

There’s a whole world ahead of us. En man, wat een feest om die te ontdekken. Zoals jullie misschien wel al hebben gezien houden wij van reizen. Dus staat er regelmatig een citytrip of wereldreis op de planning en één ding is zeker: eten is altijd een van de belangrijkste bezigheden. 

Want ja, wat maakt een mens gelukkiger dan lekker eten en drinken? Wij kunnen niet veel bedenken, behalve dat een zonnetje op onze bakkus het nog nét iets gezelliger maakt. En laten we nu meestal richting de zon reizen. In de rubriek ‘foodies on tour’ nemen we je mee op onze citytrips (of wereldreizen) en vertellen we je waar je het beste eten en drinken kunt scoren. Of waar het simpelweg het gezelligst is. Voor deze blog laten we het ‘Maastricht’-gedeelte van Foodies Maastricht dus even thuis en geven we je tips over die ‘whole world ahead of us’. Bon appetit, buen provecho, enjoy your meal en meer van dat!

8 X Eten, drinken & uitgaan in Boedapest

Vanaf Eindhoven of Brussel vlieg je in zo’n kleine twee uur naar Boedapest. Een stad met veel historie en dat zie je aan alles terug. Maar ook op het gebied van eet- en drinkspots kun je als foodie je hart ophalen. Je vindt er het ene leuke plekje na de andere. De leukste hebben we voor je verzameld!

Foodies on tour: 9 x Eten & Drinken in Andalusië

De afgelopen weken reisde ik door het mooie Andalusië. Van Sevilla en Nerja tot Frigiliana en Granada. Er werden een hoop steden bezocht én dus de nodige eet- en drinkplekjes afgestruind. Daarom nemen we je in een nieuwe ‘Foodies on Tour’ blog mee naar Andalusië. Met 9 gezellige foodspots.

Foodies on Tour: Marrakech

Vlak voor de hele coronacrisis pikte ik nog even een weekend Marrakech mee, lucky me. In de hoop dat we binnenkort weer iets makkelijker citytrips kunnen gooien neem ik jullie mee naar Marrakech in deze blog vol eettips!

Foodies on Tour: Colombia (2/3)

Afgelopen oktober reisden we vier weken door Colombia. Eén groot avontuur. Ook op het gebied van eten & drinken gingen we all in. Daarom nemen we je in een nieuwe ‘Foodies on Tour’ blog mee naar Colombia. Waarin we onze foodtips over dit paradijs delen.

Foodies on Tour: Colombia (1/3)

Afgelopen oktober reisden we vier weken door Colombia. Eén groot avontuur. Ook op het gebied van eten & drinken gingen we all in. Daarom nemen we je in een nieuwe ‘Foodies on Tour’ blog mee naar Colombia. Waarin we onze foodtips over dit paradijs delen.

Foodies on tour: Alicante

Alicante. Misschien niet de bestemming die bovenaan je lijstje staat, maar zeker een bezoekje waard. Qua foodspots is het een paradijsje. Ik heb door deze stad gebanjerd als one happy kid want man, hippe eettentjes in overvloed!

Go to Top