Foodies Maastricht meets Local7

PATISSERIE LEMMENS & BLANCHE DAEL

Wij zijn Janneke & Bregje, ook wel ‘Jaat & Breg’, ook wel Foodies Maastricht. En vanaf nu, naast foodbloggers, officieel proefkonijnen voor Local7. Speciaal voor Local7 kruipen wij dus in de pen (of beter gezegd: ons toetsenbord) en testen we zo’n beetje alles dat je op deze website kunt vinden. Van pakketten vol met hapjes, drankjes en ander lekkers tot een diner op locatie en een dagje uit. Deze keer vertellen we je alles over het verwenpakket van Blanche Dael & Patisserie Lemmens.

Koffie oet Mestreech
Denk je aan koffie, dan denk je waarschijnlijk aan high tech koffiecups. Maar what about the good old filterkoffie? Hier in Maastricht hebben wij onze eigen ‘Mestreechse’ koffie van Blanche Dael. Zij hebben de samenwerking opgezocht met Patisserie Lemmens. Want wat is een kopje koffie zonder iets lekkers erbij? Noem het: het beste van twee werelden. En zoals Erik Reintjens – Patisserie Lemmens – zelf zegt: “Een kop koffie van Blanche Dael en een stuk vlaai van Lemmens. Meer heeft een mens toch niet nodig?” Dat stuk vlaai, die zit niet in dit pakket. Maar, wel heel veel ander lekkers. Zoals chocolade. En niet zomaar chocolade, maar bonbons met een pindavulling én een nougatreep omhuld met pure chocolade. Dreams dó come true. Niet zo’n chocolade – of koffieliefhebber? Er zitten ook heerlijke gevulde koeken en verse thee van Blanche Dael in dit pakket, genieten!

Sharing is niet áltijd caring
Alleen al van het kijken naar dit pakket loopt het water je in de mond. Bingo, er is genoeg om meerdere dagen van te smullen. Althans, dat ligt eraan met hoeveel mensen je dit verwenpakket gaat (lees: moet) delen. Wij zijn van het motto ‘sharing is caring’ maar soms moet je ook gewoon even voor jezelf kiezen. Sharing is caring for yourself dus. Geloof ons, zo’n nougatreep of zakje bonbons is ook binnen no time op wanneer je er in je eentje van geniet. Dus heb je zin om jezelf even te verwennen? Hou dit pakket dan lekker voor jezelf. Toch meer van het ‘sharing is caring’? Lees dan snel verder!

Je eigen kleine feestje
Wij besloten er namelijk een mini-high tea van te maken. Wil je dit zelf ook doen? All you need is: kleine bordjes, bestek, servetten en wat confetti (hoeft niet, is wel heel gezellig). En tada, een feestelijke mini-high tea is geboren. Laat dat bezoek maar komen (onder het mom van sharing is wél caring). Vergeet niet dat de schaaltjes dan waarschijnlijk wel binnen een mum van tijd leeg zijn. Maar, no worries. Je kunt zoveel bonbons en koffiebonen halen als je wilt in de winkel van Patisserie Lemmens en Blanche Dael. Zodat je ze nooit hoeft te missen en altijd genoeg hebt. Kun je ook meteen dat stuk vlaai meenemen. Win-win!

Het beste van twee werelden bij jou thuis? Klik hier voor koffie, thee en iets lekkers van Blanche Dael & Patisserie Lemmens.