Home/De keuze is reuze – Hotspots

Leesvoer

De keuze is reuze

In ‘De keuze is reuze’ rubriek vind je allerlei blogs in lijstjes vorm. Want ben eerlijk wie is er nou niet dol op lijstjes? Ik in ieder geval wel. Het kunnen er voor mij nooit genoeg zijn. To-do lijstjes, boodschappenlijstjes, vakantie-meeneem lijstjes, random lijstjes van gedachtespinsels en ga zo nog maar even door. Je kunt het zo gek niet bedenken en ik maak er een lijstje van.

Dus bedachten Breg en ik tijdens een brainstorm deze fantastische rubriek voor mij als lijstjesfanaat. De keuze is reuze, een rubriek waarin we de leukste hotspots delen. En laat in Maastricht de keuze nou net reuze zijn. Perfect!

Hoewel deze stad in eerste instantie misschien klein lijkt, is de stad op het gebied van eten en drinken eindeloos groot. Ijsje hier, wafel daar. Wijntje hier, gin-tonic daar. Pizza hier, tapas daar. Het is hier een groot vreetparadijs. Oftewel: hotspots in overvloed. En Foodies Maastricht, zou Foodies Maastricht niet zijn als we deze culinaire hoogstandjes niet met jullie zouden delen. Dus delen we ze met je en wel in deze rubriek. In de vorm van lijstjes. Leuheuk!

De keuze is reuze: 10 Coffee to go tips

Wat is er beter dan tijdens het wandelen een heerlijke cappuccino, zwarte koffie, of latte weg te werken? Maastricht heeft genoeg coffee to go spots in de aanbieding. Dus bij deze: 10 coffee to go tips.

Eten bestellen: 6 gezonde hotspots in Maastricht

Happy 2022! Terwijl we ons in december het liefst helemaal volvreten met allerlei lekkers, is het in januari weer tijd om een maandje te ‘detoxen’. Hier vind je 6 gezellige adresjes waar je gezonde ontbijtjes en lunch kunt afhalen.

De keuze is reuze: 5X coronaproof bakrecepten

In tijden van lockdown slaat de verveling soms toe. Tijd dus om iets leuks te doen: bakken! Je krijgt er niet alleen de tijd mee om, maar het levert ook nog eens wat lekkers op. Feest!

De keuze is reuze: 5 X Coronaproof recepten

Je kunt het zo gek niet bedenken en ik maak er een lijstje van. Ook in tijden van het coronavirus kan zo’n lijstje handig zijn. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je niets vergeet. Wat je er zoal op kunt zetten? Dit!

Go to Top