Leesvoer

De keuze is reuze

In ‘De keuze is reuze’ rubriek vind je allerlei blogs in lijstjes vorm. Want ben eerlijk wie is er nou niet dol op lijstjes? Ik in ieder geval wel. Het kunnen er voor mij nooit genoeg zijn. To-do lijstjes, boodschappenlijstjes, vakantie-meeneem lijstjes, random lijstjes van gedachtespinsels en ga zo nog maar even door. Je kunt het zo gek niet bedenken en ik maak er een lijstje van.

Dus bedachten Breg en ik tijdens een brainstorm deze fantastische rubriek voor mij als lijstjesfanaat. De keuze is reuze, een rubriek waarin we de leukste hotspots delen. En laat in Maastricht de keuze nou net reuze zijn. Perfect!

Hoewel deze stad in eerste instantie misschien klein lijkt, is de stad op het gebied van eten en drinken eindeloos groot. Ijsje hier, wafel daar. Wijntje hier, gin-tonic daar. Pizza hier, tapas daar. Het is hier een groot vreetparadijs. Oftewel: hotspots in overvloed. En Foodies Maastricht, zou Foodies Maastricht niet zijn als we deze culinaire hoogstandjes niet met jullie zouden delen. Dus delen we ze met je en wel in deze rubriek. In de vorm van lijstjes. Leuheuk!

8 x ijsje eten in Maastricht

Een ijsje eten in Maastricht deze zomer? Op deze plekken moet je zijn voor een ijsje, want hier krijg je volgens ons het beste ijs van Maastricht. Onze favoriete ijssalons in Maastricht vind je hier.

Moederdag tips

Het is weer bijna moederdag. Tijd om die moeders (schoon, stief en vaders die deze rol op zich nemen included) in het zonnetje te zetten. Want jouw moeder is de liefste van de wereld, toch?

5 x Paasbrunch in Maastricht

Op zoek naar een lekkere paasbrunch in Maastricht? Bij deze restaurants vind je allerlei lekkers voor de paasdagen. Fijne Pasen!

5 X De beste friet in Maastricht

Niets is lekkerder dan friet uit een grote puntzak eten. Wij hebben de plekken voor de beste friet in Maastricht voor je verzameld in deze blog!

Romantische restaurants in Maastricht

Valentijnsdag 2022 is in aantocht. Vier de liefde en ga met je date romantisch dineren, lunchen of koffiedrinken in Maastricht. Wij delen in deze blog de meest romantische tips met je!

Go to Top