Leesvoer

De keuze is reuze

In ‘De keuze is reuze’ rubriek vind je allerlei blogs in lijstjes vorm. Want ben eerlijk wie is er nou niet dol op lijstjes? Ik in ieder geval wel. Het kunnen er voor mij nooit genoeg zijn. To-do lijstjes, boodschappenlijstjes, vakantie-meeneem lijstjes, random lijstjes van gedachtespinsels en ga zo nog maar even door. Je kunt het zo gek niet bedenken en ik maak er een lijstje van.

Dus bedachten Breg en ik tijdens een brainstorm deze fantastische rubriek voor mij als lijstjesfanaat. De keuze is reuze, een rubriek waarin we de leukste hotspots delen. En laat in Maastricht de keuze nou net reuze zijn. Perfect!

Hoewel deze stad in eerste instantie misschien klein lijkt, is de stad op het gebied van eten en drinken eindeloos groot. Ijsje hier, wafel daar. Wijntje hier, gin-tonic daar. Pizza hier, tapas daar. Het is hier een groot vreetparadijs. Oftewel: hotspots in overvloed. En Foodies Maastricht, zou Foodies Maastricht niet zijn als we deze culinaire hoogstandjes niet met jullie zouden delen. Dus delen we ze met je en wel in deze rubriek. In de vorm van lijstjes. Leuheuk!

Nieuwe hotspot in Maastricht: Foodchurch

Heb jij de Foodchurch in Maastricht al ontdekt? Een nieuwe hotspot op een unieke locatie hartje centrum. Wij waren bij de opening en vertellen je er graag meer over...

7 x Ontbijten in Maastricht

Van een uitgebreid ontbijtmenu of een bescheiden croissantje tot luxe brunch of zelfs een champagne-ontbijt, Maastricht has it all. Wij delen onze favoriete ontbijtspots in Maastricht met jullie.

5 x Tapas eten in Maastricht

In the mood for tapas? Goed nieuws, er is genoeg keuze! Wij hebben de leukste plekken voor je verzameld. Lees hier bij welke Spaanse restaurants je aanschuift voor de lekkerste tapas inclusief glas sangría.

8 x ijsje eten in Maastricht

Een ijsje eten in Maastricht deze zomer? Op deze plekken moet je zijn voor een ijsje, want hier krijg je volgens ons het beste ijs van Maastricht. Onze favoriete ijssalons in Maastricht vind je hier.

Moederdag tips

Het is weer bijna moederdag. Tijd om die moeders (schoon, stief en vaders die deze rol op zich nemen included) in het zonnetje te zetten. Want jouw moeder is de liefste van de wereld, toch?

Go to Top