De keuze is reuze

4 X Thuisbezorgd in Maastricht

In ‘De keuze is reuze’ rubriek vind je allerlei blogs in lijstjes vorm. Want ben eerlijk wie is er nou niet dol op lijstjes? Wij in ieder geval wel. Het kunnen er voor ons nooit genoeg zijn. To-do lijstjes, boodschappenlijstjes, vakantie-meeneem lijstjes, random lijstjes van gedachtespinsels en ga zo nog maar even door. Je kunt het zo gek niet bedenken en we maken er een lijstje van. Ook in tijden van het Corona virus kan zo’n lijstje handig zijn. Een lijstje met jouw favoriete hotspots in Maastricht die vanaf nu hun heerlijke gerechten aan jouw voordeur bezorgen!

De wereld is in de ban van het Coronavirus. Corona, een woord dat we voorheen nog koppelde aan het Mexicaanse biertje. Waarbij de meeste van ons zichzelf al in het zonnetje zagen liggen in het stadspark van Mestreech. Maar dat beeld lijkt op dit moment in de verre toekomst te liggen, als je überhaupt dit soort bier nog kunt kopen na deze hele crisis. Het houdt ons allemaal bezig, iedereen ervaart de gevolgen, de een wat meer dan de ander. Laten we elkaar in deze barre tijden dus vooral supporten, want uiteindelijk heeft niemand hier om gevraagd en willen we allemaal dat dit snel over gaat! Een verzoek van ons aan jullie: blijf a.u.b. gewoon binnen en just be a lazy ass. Daar zijn we normaal gesproken ook goed in met z’n allen, en het is toch best een gezellig idee dat we massaal dezelfde serie aan het bingewatchen zijn? Anyway, om het thuisblijven nog wat makkelijker te maken delen we 4 horecazaken die staan te popelen om jou een heerlijke maaltijd te bezorgen. Voor tijdens het bingewatchen. Mogen we ten eerste even een applausje voor de creativiteit van deze ondernemers? Oke, let’s go!

#1 Van Wijck
Als wij denken aan ontbijten of lunchen in de stad, komt Van Wijck eigenlijk altijd wel voorbij tussen onze opties. Gewoon omdat praktisch alles wat ze hebben lekker is. Van homemade bananenbrood, tot verse eitjes, tot een heerlijke fruitbowl, ze hebben het allemaal. Een vers fruitsapje of een lekkere cappuccino erbij en het feest is compleet. Bestel maar, bestel maar, bestel maar!

#2 Bijzonder
Door deze hele Coronacrisis is het natuurlijk extra moeilijk om ons aan de regels van het Vasten te houden. Want ja, als je de hele dag series aan het bingewatchen bent dan duw je ondertussen natuurlijk het liefst je favoriete snacks naar binnen. Maar we hebben besloten de uitdaging aan te gaan en Bijzonder maakt dit net even wat makkelijker voor ons! Praktisch al hun eten is vastenproof en dus lekker gezond, ideaal! Van dinsdag t/m zondag wordt er een overheerlijk gerecht klaargemaakt, die jij kunt ophalen om thuis op te warmen óf kunt laten bezorgen. Kom maar door!

#3 Preps
Ook Preps doet mee en bezorgt vanaf nu jouw favoriet ontbijt of lunch bij jou thuis. Ook op hun kaart is genoeg vastenproof eten te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke fruitbowl als ontbijt of een verse couscous salade als lunch. De kaart is lekker uitgebreid dus we wensen je veel succes met keuzes maken. Keuzestress!

#4 La Pepita
Is La Pepita ook een van jouw favoriete spots in Sint Pieter? Dan hebben wij goed nieuws: Pepita blijft namelijk gewoon open. En vanaf maandag gaan ook zij bezorgen! Alvast de opties bekijken is geen slecht idee, want ze hebben zoveel lekkers, dat kiezen nog moeilijk kan worden. Van rijk belegde broodjes tot aan heerlijke salades met verse groenten en bananenbrood. We like all dis!

Tip:
Support your locals!