Recepten

Bakken met je Bitch – Lekkere bakrecepten

Het is tijd om te bakken (met je bitch). Want ja, bakken zorgt voor baksels en baksels zijn (als ze lukken) een feest. Ik weet niet van jullie, maar ik heb een winter- en een zomermodus. Wanneer ik in m’n wintermodus ben,  hang ik het liefst de hele avond op de bank. Met een kopje thee en een dekentje om duffe tv-programma’s als ‘Miljoenenjacht’ en ‘Heel Holland bakt’ (stiekem m’n guilty pleasure dit) te kijken. Mijn wintereditie houdt dus ook van baksels creëren. En ik weet zeker dat ook jij niks anders meer wilt dan bakken (met of zonder je bitch), nadat je een van de recepten in deze rubriek hebt uitgeprobeerd. Wie houdt er nu niet van feest? Het enige dat je nog nodig hebt zijn lekkere bakrecepten. En laten wij die nu net voor je verzameld hebben!

Bakken met je bitch

Maar goed, we dwalen af. Want waar we hier voor zijn is dus een item dat jullie regelmatig terug gaan zien: ‘Bakken met je bitch’. Ik heb mezelf dus even bekroond tot ‘je bitch’, don’t ask me why, don’t send me DM’s.

Af en toe ontdek ik een su-perchill bakrecept. En eigenlijk moet er even een shoutout worden gedaan naar m’n zus, want eerlijk: zij is mijn recepten-goeroe. Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze weet altijd de lekkerste recepten eruit te vissen. Eigenlijk ontdekt zíj dus af en toe een su-perchill bakrecept en deelt die dan weer met mij (lucky me). Dus stel je gaat een van onze lekkere bakrecepten een keer maken en je denkt ‘oke deze shit is LEKKER’ of op z’n Maastricht ‘Meh jong dit sjmak mich good’ (of iets dergelijks). Denk dan aan mijn zuster, zij is probably degene die dit recept heeft ontdekt. Ik breng jullie alleen maar samen, call me the matchmaker.

Naast deze rubriek met lekkere bakrecepten hebben we ook een rubriek met simpele & snelle recepten, die vind je hier!

Recept: paasbroodjes

Zelf aan de bak deze pasen? We got you covered! Met deze paasbroodjes maak jij de brunchtafel compleet en je gasten very happy (geloof ons!).

Bakken met je bitch: Oreoballs

Oke, geloof mij. Dit wil je: Oreoballs. Ik kwam dit recept ooit ergens tegen. Ik weet niet eens meer waar maar, my life has changed ever since. Het is een super easy recept om te maken: all you need is de skill om balletjes te rollen.

Go to Top