Leesvoer

Appeltje Eitje – simpele & snelle recepten

Life ain’t always easy. Je hebt van die dagen dat alles mis lijkt te gaan: de koffie is op, je favoriete broek zit in de was, je haar werkt niet mee, koud water in de douche, geen parkeerplek te vinden. Met andere woorden: thuglife. Iedereen heeft af en toe een dag als deze, you’re not alone.

Appeltje eitje

Om verlichting te brengen in deze donkere tijden, een badhair-day is tenslotte niet niks, hebben wij de volgende rubriek bedacht: Appeltje-eitje. Een rubriek met simpele & snelle recepten. Het enige dat je hoeft te doen is de auto pakken om de ingrediënten in huis te halen en hopen dat je bij de winkel wél een parkeerplek kunt vinden. De recepten zullen, als je een beetje handig bent, niet veel van je tijd kosten en je leven absoluut verrijken. Rest ons nog een ding te zeggen: Hang in there, better days are coming!

Naast deze rubriek met simpele & snelle recepten, hebben we ook een rubriek met heerlijke bakrecepten! Die vind je hier.

Romige courgettesoep recept

Courgettesoep maken? Dit recept voor romige courgettesoep is makkelijk te maken, zit boordevol groenten (gezond!) en is ook nog lekker. Binnen een halfuur staat deze soep op tafel.

Appeltje-Eitje: Springrolls met zalm, roomkaas & bieslook

Springrolls met zalm, roomkaas & bieslook uit eigen hand. What a dream. Hoewel dat misschien knap lastig lijkt, is het met een beetje oefenen appeltje-eitje. Alle ingrediënten om dit feestmaal te bereiden, vind je bij Amazing Oriental in Maastricht. De verdere 'hoe, wat, waars' lees je in deze blog!

Appeltje Eitje – Smoothiebowl

Tijdens het vasten hebben we de smoothiebowl ontdekt. En inmiddels zijn we fan. En het mooie is: all you need is fruit voor dit heerlijke ontbijtje!

Go to Top