Home/Appeltje Eitje

Leesvoer

Appeltje Eitje

Life ain’t always easy. Je hebt van die dagen dat alles mis lijkt te gaan: de koffie is op, je favoriete broek zit in de was, je haar werkt niet mee, koud water in de douche, geen parkeerplek te vinden. Met andere woorden: thuglife. Iedereen heeft af en toe een dag als deze, you’re not alone.

Appeltje eitje

Om verlichting te brengen in deze donkere tijden, een badhair-day is tenslotte niet niks, hebben wij de volgende rubriek bedacht: Appeltje-eitje. Een rubriek met simpele en snelle recepten. Het enige dat je hoeft te doen is de auto pakken om de ingrediënten in huis te halen en hopen dat je bij de winkel wél een parkeerplek kunt vinden. De recepten zullen, als je een beetje handig bent, niet veel van je tijd kosten en je leven absoluut verrijken. Rest ons nog een ding te zeggen: Hang in there, better days are coming!

Appeltje Eitje: Rode linzencurry

Recepten delen is een dingetje in mijn familie. Sharing is tenslotte caring. Ik heb ooit al een shoutout gedaan naar m’n zus voor haar bakrecepten, dus bij deze een shoutout naar m’n broer voor het volgende recept: Rode linzencurry.

Appeltje Eitje: Gado Gado

Heb je toevallig een Indonesische rijsttafel op de planning staan voor komende week? Hier is your key to ‘gado gado met de lekkerste satésaus ever’.

Appeltje Eitje: Falafelwrap

Vegetarisch zijn is hip dus voor de hippe mensen onder ons deze keer een vegetarisch recept: Falafelwraps. Dit recept is once again super makkelijk om te maken en ideaal als lunch of gewoon als avondeten.

Appeltje Eitje: Maaltijdsalade

Ik denk dat we iets te hard hebben gezeurd om de zomer want de boy is all of the sudden fully aanwezig. Eén groot feest als je het mij vraagt. Behalve dan die kleine crisis iedere dag om te bedenken wat je in godsnaam moet eten met dit weer.

Appeltje Eitje: Koude Pastasalade

De zomer komt er weer aan. At least that’s what they say. Want tot nu toe heeft de zon zich nog niet echt veel laten zien. Ervan uitgaande dat juni er meer zin in heeft en de zon voorlopig even blijft hangen op deze fissa, wil ik graag een recept met jullie delen.