Home/Appeltje Eitje

Leesvoer

Appeltje Eitje

Life ain’t always easy. Je hebt van die dagen dat alles mis lijkt te gaan: de koffie is op, je favoriete broek zit in de was, je haar werkt niet mee, koud water in de douche, geen parkeerplek te vinden. Met andere woorden: thuglife. Iedereen heeft af en toe een dag als deze, you’re not alone.

Appeltje eitje

Om verlichting te brengen in deze donkere tijden, een badhair-day is tenslotte niet niks, hebben wij de volgende rubriek bedacht: Appeltje-eitje. Een rubriek met simpele en snelle recepten. Het enige dat je hoeft te doen is de auto pakken om de ingrediënten in huis te halen en hopen dat je bij de winkel wél een parkeerplek kunt vinden. De recepten zullen, als je een beetje handig bent, niet veel van je tijd kosten en je leven absoluut verrijken. Rest ons nog een ding te zeggen: Hang in there, better days are coming!

Appeltje Eitje – Smoothiebowl

Tijdens het vasten hebben we de smoothiebowl ontdekt. En inmiddels zijn we fan. En het mooie is: all you need is fruit voor dit heerlijke ontbijtje!

Appeltje eitje: Couscoussalade

De zon is weer in ons midden dus het is weer tijd voor balkon-waardige recepten. En aangezien we voorlopig niet op reis kunnen brengen we een stukje Marokko naar jouw balkon (of tuin voor de lucky bastards onder ons)

Appeltje eitje: Lunchsandwich

Deze boterham is eigenlijk echt super simpel maar ook echt een feestje. Oh en het leuke is, je kunt zelf kiezen of je deze boterham mét of zonder vlees eet.

Go to Top