De keuze is reuze

4 X Thuisbezorgd in Maastricht

In ‘De keuze is reuze’ rubriek vind je allerlei blogs in lijstjes vorm. Want ben eerlijk wie is er nou niet dol op lijstjes? Wij in ieder geval wel. Het kunnen er voor ons nooit genoeg zijn. To-do lijstjes, boodschappenlijstjes, vakantie-meeneem lijstjes, random lijstjes van gedachtespinsels en ga zo nog maar even door. Je kunt het zo gek niet bedenken en we maken er een lijstje van. Ook in tijden van het Corona virus kan zo’n lijstje handig zijn. Een lijstje met jouw favoriete hotspots in Maastricht die vanaf nu hun heerlijke gerechten aan jouw voordeur bezorgen!

De wereld is in de ban van het Coronavirus. Corona, een woord dat we voorheen nog koppelde aan het Mexicaanse biertje. Waarbij de meeste van ons zichzelf al in het zonnetje zagen liggen in het stadspark van Mestreech. Maar dat beeld lijkt op dit moment in de verre toekomst te liggen, als je überhaupt dit soort bier nog kunt kopen na deze hele crisis. Het houdt ons allemaal bezig, iedereen ervaart de gevolgen, de een wat meer dan de ander. Laten we elkaar in deze barre tijden dus vooral supporten, want uiteindelijk heeft niemand hier om gevraagd en willen we allemaal dat dit snel over gaat!

Een verzoek van ons aan jullie: blijf a.u.b. gewoon binnen en just be a lazy ass. Daar zijn we normaal gesproken ook goed in met z’n allen, en het is toch best een gezellig idee dat we massaal dezelfde serie aan het bingewatchen zijn? Anyway, om het thuisblijven nog wat makkelijker te maken, delen we 4 horecazaken die staan te popelen om jou een heerlijke maaltijd te bezorgen. Voor tijdens het bingewatchen, thuiswerken of chillsessie op het balkon. Mogen we allereerst even een applausje voor de creativiteit van deze ondernemers? Oke, let’s go!

 

#1 The Broth Bar

Ontbijt, lunch of avondeten. De eigenaresse van The Broth Bar, Charlotte, heeft iedere dag wel iets anders lekkers op het menu dat je wilt proberen. Vanuit een leuk raampje aan de zijkant van haar zaak, reikt ze je de lekkerste gerechten, koffie en sapjes aan. Wij mochten proeven van deze heerlijke curry met een komkommer kimchi salade. Het resultaat: een groot kleurrijk feestje op tafel. En lekker dat het was…

Dagelijks geopend (m.u.v. de woensadg), kosteloos bezorgen vanaf €15

 

#2 Harvey Kitchen & Bar

Ook Harvey Kitchen & Bar besloot een tijdje terug te gaan thuisbezorgen. En gelijk hebben ze, want zo’n vegan beet root burger wil je maar al te graag vanaf de bank naar binnen werken. Frietjes, sausjes en salade komt mee met zo’n burger. Het enige dat jij hoeft te doen, is je druk maken over hoe je deze burger zonder te knoeien opeet. Tip: ook hun speciaalbiertjes kun je bestellen. Dus maak je bestelling compleet met een wit- of fruitbiertje en: aanschuiven maar!

Dinsdag t/m zondag geopend

#3 Piece of Cake

De cupcakes van Piece of Cake maken jouw thuisquarantaine letterlijk ‘a piece of cake’. Even een geniet-momentje tussen het werken, serie kijken of puzzelen door. Want we mogen onszelf best een beetje extra verwennen in deze ik-zit-iedere-dag-thuis tijd. Niet genoeg aan een cupcake? Pak dan uit met een high-tea to go. Ook leuk om iemand mee te verrassen!

Bezorgen op woensdag en zaterdag vanaf €15

#4 Pasta Corner Maastricht

Een pasta kun je ons eigenlijk iedere dag wel voorschotelen. En zeker als er scampi’s inzitten. Want dat is onze number one favorite. Lucky us, dat Pasta Corner Maastricht nu ook hun overheerlijke pasta’s maar al te graag bij je thuis komt brengen. Inclusief Parmezaanse kaas en wat rucola. Krijg je al honger?

Dinsdag t/m zondag geopend, bezorgen vanaf €17 (bezorgkosten €2,50)

Nog meer thuisbezorg-tips? 
Lees hier onze andere blog met horecazaken in Maastricht die staan te popelen om jou een heerlijke maaltijd te bezorgen.